Børnehuset Søholt

Børnehuset Søholt har mange glade, forskellige børn og voksne- 2 geder og kaniner.

facade 1

Når du træder ind ad døren i Børnehuset Søholt, så møder du hurtigt glade børn. Børn, der har deres hverdag med stuens andre børn og de 3 faste voksne, der er tilknyttet børnegruppen. Børnene kan finde sammen i mindre grupper for alle stuer har 3 forskellige aktivitetsrum.

I vores hus møder du mange forskellige mennesker. Vi har 4 mandlige medarbejdere og 26 kvindelige. Her er små og store, her er børn, der stammer fra Danmark og mange andre lande. Fælles for os er, at vi gerne vil være sammen om en god hverdag for vores børn, hvor vi prøver kræfter med de udfordringer, vi møder og så krydret med en god og frisk tone.

Åbner du døren ind til et rum om formiddagen, vil du kunne møde de kommende skolebørn, der er ved at gøre klar til en spændende tur ud i det fri. I et andet rum møder du en mindre gruppe, der leger med sprog- måske er de i gang med at lave en bog til IPAD´s at fortælle om en tur. Derefter kommer du til vores sal. Her er en gruppe 2 årige i gang med en forhindringsbane, hvor de styrker deres balance, og de har det rigtig sjovt- sammen. .

På vores legeplads møder et stort grønt område. Du kan møde børn og voksne, der er i gang med at lave suppe over bål. Der bliver snittet, rørt og snakket, mens det damper fra gryden. Her er plads til små og store, boldplads, geder, kaniner, picnic. Ja, man kan blive helt væk med en god ven bag et buskads eller finde nødder i hegnet. Du vil møde børn, der hjælper med at samle blade, børn der gynger og kravler samt børn, der lærer at køre på cykel.

Kort sagt- du skal være velkommen til at komme ind i vores hus, vi har plads til mange- måske også dig og dit barn!

Se filmen der viser dagligdagen i vores vuggestue