Børnehuset Søholt

Børnehuset Søholt har mange glade, forskellige børn og voksne- 2 geder og kaniner.

Når du træder ind ad døren i Børnehuset Søholt, så møder du hurtigt glade børn. Børn, der har deres hverdag med stuens andre børn og de 3 faste voksne, der er tilknyttet børnegruppen. Børnene kan finde sammen i mindre grupper for alle stuer har 3 forskellige aktivitetsrum.

I vores hus møder du mange forskellige mennesker. Vi har 4 mandlige medarbejdere og 26 kvindelige. Her er små og store, her er børn, der stammer fra Danmark og mange andre lande. Fælles for os er, at vi gerne vil være sammen om en god hverdag for vores børn, hvor vi prøver kræfter med de udfordringer, vi møder og så krydret med en god og frisk tone.

Åbner du døren ind til et rum om formiddagen, vil du kunne møde de kommende skolebørn, der er ved at gøre klar til en spændende tur ud i det fri. I et andet rum møder du en mindre gruppe, der leger med sprog- måske er de i gang med at lave en bog til IPAD´s at fortælle om en tur. Derefter kommer du til vores sal. Her er en gruppe 2 årige i gang med en forhindringsbane, hvor de styrker deres balance, og de har det rigtig sjovt- sammen. .

På vores legeplads møder et stort grønt område. Du kan møde børn og voksne, der er i gang med at lave suppe over bål. Der bliver snittet, rørt og snakket, mens det damper fra gryden. Her er plads til små og store, boldplads, geder, kaniner, picnic. Ja, man kan blive helt væk med en god ven bag et buskads eller finde nødder i hegnet. Du vil møde børn, der hjælper med at samle blade, børn der gynger og kravler samt børn, der lærer at køre på cykel.

Kort sagt- du skal være velkommen til at komme ind i vores hus, vi har plads til mange- måske også dig og dit barn!

Se filmen der viser dagligdagen i vores vuggestue

Børnehuset Søholt
Lindevænget 1-5
8600 Silkeborg
Mail: soholt@silkeborg.dk

Daglig leder
Per Kristjansen 40 24 38 04
Mail: per.kristjansen@silkeborg.dk
Vuggestuen
Søstjernerne 29 20 21 90
Krabberne 29 20 21 91
Børnehaven
Troldene 29 20 21 94
Skibet 29 20 21 96
Langhalsene 29 20 21 97
Spilopperne 29 20 21 98
Køkken
Køkken 29 20 21 99
Åbningstider
Mandag-torsdag: 6:30 - 16:45
Fredag: 6:30 - 16:30

Prioriterer du samarbejde om dit barns trivsel, udvikling og læring mellem dig og institutionen?

Synes du det er vigtigt at forældre bakker op om deres barns institutionen- både med interesse, ideer og praktisk indsats?

Så har vi en overordnet forældrebestyrelse, der sikrer de overordnede linier i hele Daginstitutionen Alderslyst

Læs mere om bestyrelsen

Vi har forældreråd i Engen, Vangen, Børnegården og Søholt, der tager sig af afholdelse af familiearrangementer, forældrekaffe, forældrearbejdsdage, gedepasning….